Jokerit ja Dinamo Riika iskevät yhteen torstaina 27.8.

Jokerit ja Dinamo Riika kohtaavat Tikkurilan Trio Areenassa harjoituskauden ottelussa torstaina 27.8. klo 17.00. Samalle päivälle merkitty ottelu Växjö Lakersia vastaan on peruttu.

Lipunmyynti Dinamo-peliin on käynnissä Ticketmasterin sivuilla. Aikuisten lippujen hinnat ovat 15 euroa ja lasten (7-16-vuotiaat) 10 euroa. Jokerikorttilaisille on lähetetty ostolinkki, jonka kautta liput peliin saa 11 eurolla (lapset 7,50 euroa). Lippuja peliin voi ostaa ainoastaan Ticketmasterin verkkosivuilta, tapahtumaan ei ole ovimyyntiä.

Trio Areenassa on käytössä kolme katsomolohkoa, joihin jokaiseen on oma sisäänkäyntinsä:

  • Matala sivu (sisäänkäynti pääovi oikea)
  • Pääkatsomo (sisäänkäynti pääovi vasen)
  • Ravintolakatsomo (sisäänkäynti harjoitushallin vierestä rappuset ylös)

Jokaisessa katsomossa käytössä on maksimissaan 50 prosenttia täydestä kapasiteetista. Pääsylipuissa ei ole numeroituja paikkoja, mutta katsomossa noudatetaan turvavälejä eikä kolmen katsomolohkon välillä voi liikkua. Kussakin lohkossa on omat wc-tilansa ja palvelut (huom. matalan sivun lohkossa ei ole alkoholimyyntiä).

Jokerit kehottaa katsojia ottamaan tapahtumassa turvavälit huomioon, hyödyntämään tarjolla olevia käsidesipisteitä sekä jättämään paikan päälle saapumisen kokonaan väliin, jos tuntee olevansa kipeä. 

Tervetuloa nauttimaan live-jääkiekosta ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021