Jokerit Fan Club perustettiin 30 vuotta sitten

Jokerit Fan Club perustettiin 30 vuotta sitten, kun joukkue nousi I-divisioonasta takaisin SM-liigaan. Puuhamies Jore Luotonen on ollut Jokereiden kannattaja- ja valmennustoiminnassa aktiivisesti mukana seuran perustamisvuodesta 1967 lähtien.

Lauantaina alkuperäisen Jokerit Fan Clubin jäseniä kokoontuu Hartwall Arenalle seuraamaan punakeltaisten taistelua Torpedoa vastaan. Moni käy edelleen peleissä aktiivisesti, mutta osan elämä on vienyt muille paikkakunnille. Edelleen kaikille yhteistä on kuitenkin rakkaus Jokereihin. Lauantaina heillä on loistava mahdollisuus muistella menneitä.

-Mietin, että paikalle olisi tullut ehkä 30 henkilöä, mutta nyt sana on kiirinyt ja heitä olisi tulossa vaikka kuinka paljon. Yhteyttä on pidetty Facebookin kautta ja soittelemalla niin kuin perheiden tapana on, Luotonen kertoo.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka Luotonen muistelee aikaansa jokerikannattajana. Huikeita tarinoita on tarttunut matkaan.

Jokerit ja Torpedo kohtaavat lauantaina klo 17.00 Hartwall Arenassa alkamassa ottelussa. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan punakeltaiset voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020