Jokereiden päävalmentaja Glen Hanlon ei jatka tehtävässään ensi kaudella.

Jokerit ja Glen Hanlon ovat yhteisesti sopineet, että kuluva jääkiekkokausi jää Hanlonin ainoaksi Jokereissa.

Jokerit ja Glen Hanlon ovat yhteisesti sopineet, että kuluva jääkiekkokausi jää Hanlonin ainoaksi Jokereissa. Hanlonin jatkosuunnitelmat ovat vielä avoinna:” Jokereiden menestyminen playoff-otteluissa on tämän hetken pääasia, omat suunnitelmani tulevat sen jälkeen. Joukkueen tähtäin on ollut koko kauden ajan olla huippukunnossa maalis-huhtikuussa”, Hanlon tähdentää. 

Hanlon on entinen huippumaalivahti, joka pelasi urallaan Vancouver Canucksin, St. Louis Bluesin, New York Rangersin ja Detroit Red Wingsin riveissä NHL:ssä. Hän lopetti pelaamisen kauteen 1990-91.

Sittemmin Hanlon on toiminut Vancouver Canucksin apulaisvalmentajana vuosina 1995-99. Tämän jälkeen hän otti Portland Piratesin AHL-joukkueen päävalmentajan tehtävät hoitaakseen kausiksi 1999-2002. Washingtonin apulaisvalmentajaksi hänet nimitettiin seuraavaksi kaudeksi ja lopulta Hanlon otti päävastuun NHL-seurasta kauden 2003-04 alkumetreillä. Hänet vapautettiin tehtävistä viime syksynä.

Hanlonilla on kokemusta myös kansainvälisistä ympyröistä. Hän valmensi Valko-Venäjän joukkuetta MM-kisoissa vuosina 2005 ja 2006. Jälkimmäisessä turnauksessa Hanlon johdatti miehistönsä maan historian parhaaseen MM-saavutukseen, kuudenneksi.