Jokereiden koulukiertue aloittaa 10. kautensa

Jokereiden koulukiertue aloittaa kymmenennen kautensa. Pelaajat vierailevat tänäkin vuonna pääkaupunkiseudun alakouluissa moikkaamassa oppilaita. Kerro meille, minkä koulun pitäisi päästä mukaan ja toiveesi voi toteutua!

Jokerit toteuttaa tänäkin vuonna KHL-joukkueen pelaajien kanssa Jokerit@School-nimellä kulkevan koulukiertueen. Vierailemme kahdessatoista pääkaupunkiseudun alakoulussa kahden pelaajan ja Otto-maskotin kanssa.

Koulukiertueen tavoitteena on aktivoida lapsia ja nuoria liikkumaan ja löytämään liikkumisen ilo. Tavoitteenamme on myös viestiä, että kaikenlainen liikunta haravoinnista aina kilpaurheiluun asti on arvokasta. Jokerit myös ottaa kantaa lasten ja nuorten syrjäytymiseen sekä koulukiusaamiseen tuomalla esille, millainen on hyvä kaveri jokeripelaajien mielestä. 

Jos haluat ehdottaa esimerkiksi oman lapsesi koulua mukaan kiertueelle, voit tehdä sen kommentoimalla Jokereiden Instagram- tai Facebook-päivitystä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin