Joensuu rauhallisena: "Ei ole lähelläkään löysät housussa"

Jokerit on voittanut kahdeksasta viime pelistään kolme ja epätasaisista otteista halutaan päästä eroon hyvissä ajoin ennen pudotuspelejä. Jesse Joensuu suhtautuu vireeseen vakavasti mutta myös kokemuksen tuomalla rauhallisuudella.

Joensuu nosti suurimmiksi kehityskohdiksi nopeamman vaihtamisen hyökkäysalueella ja nopeammat lähdöt omista. Lisäksi kurittomuudesta pitää päästä eroon eli tyhmät jäähyt jättää pois. Joensuu korosti jokaisen pelaajan vastuuta yhteisen hyvän eteen.

-Kaikki lähtee meistä, että pidämme toisiamme tilivelvollisina. Näissä asioissa pitää parantaa, mutta en ole huolissani, koska meillä on aikaa tehdä korjauksia. Meillä on hyviä pelaajia ja hyvä joukkuehenki. Ei kannata alkaa panikoimaan eikä vielä ole lähelläkään löysät housussa, hyökkääjä muotoili.

Joensuu piristi joukkueen perjantaita tuomalla jokaiselle pelaajalle oman He-Man-paidan. Voimahyökkääjä saa itse haastattelussa kertoa tarinan idean taustalla. Koko haastattelun voit katsoa yltä.

Jokerit kohtaa läntistä konferenssia johtavan TsSKA Moskovan lauantaina vieraskaukalossa. Ottelu alkaa klo 16.00 Suomen aikaa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021