Joensuu ja Moses ilahduttivat Suutarinkylän koulun oppilaita

Jokereiden koulukiertue on käynnissä kymmenettä kauttaan. Pelaajat vierailevat tänäkin vuonna pääkaupunkiseudun alakouluissa tervehtimässä oppilaita ja ottamassa kantaa tärkeisiin, lapsia koskettaviin aiheisiin.

Jokerit vierailee KHL-pelaajiensa sekä Otto-maskottinsa voimin 12:ssa pääkaupunkiseudun alakoulussa. Yllä olevalta videolta näet tunnelmia, kuinka Jesse Joensuu ja Steve Moses piipahtivat Suutarinkylän koululla. Jokainen vierailu sisältää keskustelua liikunnan tärkeydestä ja koulukiusaamisen ehkäisemisestä, oppilaiden pelaajille esittämiä kysymyksiä sekä leikkimielisen kilpailun.  Jokerit toteuttaa koulukiertueen yhteistyössä Kids Factoryn kanssa.

-Nämä ovat tosi kivoja kokemuksia ja mielestäni lätkän ulkopuolella niitä hauskimpia juttuja. Haluan omalta osaltani rohkaista lapsia olemaan oma itsensä, Jokereissa viidettä kauttaan pelaava Joensuu sanoo.

Koulukiertueen tavoitteena on aktivoida lapsia ja nuoria liikkumaan sekä löytämään liikkumisen ilo olipa kyse sitten esimerkiksi haravoinnista tai kilpaurheilusta. Kaikki liikkuminen on arvokasta! Lisäksi kantaa otetaan lasten ja nuorten syrjäytymiseen sekä koulukiusaamiseen.

-Olemme tehneet kymmenen vuoden ajan vierailuja lähialueiden kouluihin ja tunnelma lasten keskuudessa on aina yhtä innostunut. Pelaajat ja urheilijat ovat lapsille aina tietynlaisia roolimalleja, joten on hienoa, että pystymme tuottamaan iloa oppilaille ja samalla valistamaan heitä tärkeissä asioissa, kertoo Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri.