Joensuu avoimena: Vaikeuksia helpompi käsitellä vanhempana kuin nuorempana

Jesse Joensuu pelaa Jokereissa seitsemättä kauttaan ja mennyt syksy oli hänelle uran vaikeinta aikaa. Peli ei tahtonut löytyä millään, jolloin huonot ajatukset yrittävät ottaa valtaa. Viime peleissä voimahyökkääjältä on nähty jo sitä tutumpaa Joensuuta ja parempaan suuntaan ollaan menossa.

Joensuu on tehnyt kauden 24 pelissään tehot 2+2=4. Hän on seurannut kymmenen peliä katsomon puolelta ja pyrkinyt harjoittelulla pääsemään siihen iskuun, että kaukalossa alkaisivat pelit jälleen sujua. Kokenut pelaaja on esiintynyt Jokereissa yli 300 ottelussa KHL:ssä, hän on nähnyt maailmaa ja ollut kovissa paikoissa ennenkin.

-Kun on pelannut pitkään, niin luottaa siihen, että käymällä harjoituksissa ja tekemällä päivittäisiä asioita jossain vaiheessa se sieltä tulee. Aina uralla on jossain vaiheessa alkanut peli kulkea. Paljon helpompi näitä asioita on käsitellä vanhempana kuin nuorempana, Joensuu kertoo avoimesti.

Koko haastattelun voit katsoa yltä.

Joensuu ja Jokerit ovat tulessa jälleen keskiviikkona, kun vierasottelussa vastaan asettuu Vitjaz Podolsk. Kamppailu alkaa klo 18.30 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata discovery+-palvelusta.