Jensen palaa tositoimiin - "Haluan itseluottamuksen heti kuntoon"

Harjoituskauden ensimmäiset pelinsä tulevassa Pietarin-turnauksessa pelaava Nicklas Jensen odottaa otteluita innolla. Tanskalainen haluaa saada lentävän lähdön kauteensa ja itseluottamuksen kohdalleen ennen runkosarjan alkua.

Jensen on keskittynyt ensimmäiset viikot treenaamiseen pienen vamman vuoksi, mutta on ollut miltei koko ajan jäällä joukkueen mukana. Hän aloittanee Pietarissa samassa ketjussa Steve Mosesin ja Petri Kontiolan rinnalla ja odottaa sekä itseltään että joukkueelta hyviä suorituksia.

-Tämä on harjoitusturnaus, mutta haluan tuntea oloni hyväksi ja niin haluamme koko joukkueena. Itseluottamuksen pitää olla kunnossa, kun runkosarja alkaa, ja minun osaltani sen rakentaminen alkaa nyt. Joukkueena haluamme olla luottavaisia, kun palaamme Pietarista kotiin, Jensen kertoi.

Junamatkalle Venäjän puolelle joukkueella on ylimääräistä ohjelmaa, sillä sakkokenraalin paikalle on ollut tunkua. Nyt vuorossa on äänestys, jota on edeltänyt kova kampanjointi. Jensen on yksi ehdokkaista ja luottaa nuoruuden voimaan. Tomi Mäen jättämiä saappaita ei ole kenenkään helppo täyttää.

-En usko, että Anttila tai Pihlström ainakaan saavat kovin paljon ääniä. Heidän kampanjansa ovat olleet vastatuulessa. Grant toi tänään hallille keksejä äänestäjilleen ja se oli aika iso plussa, Jensen virnisti.

Katso koko haastattelu yltä.

Pietarin-turnaus alkaa Jokereiden osalta keskiviikkona klo 15.00, kun vastassa on Severstal Tsherepovets. Kaikki turnauksen ottelut näkyvät SKA:n YouTube-kanavalla.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020