Jensen jatkaa Jokereissa

Hyökkääjä Nicklas Jensenin sopimuksessa ollut optio kaudesta 2018-19 on käytetty ja hän jatkaa näin Jokereissa myös alkavalla kaudella. Tanskalainen oli joukkueen tehokkain pelaaja viime kauden runkosarjassa.

-Jensen kuului viime kaudella joukkueen ratkaisupelaajiin ja olemme totta kai iloisia, että hän jatkaa meillä myös tulevalla kaudella. Uskomme, että varastossa on potentiaalia vieläkin parempaan, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

Jensen saapui Jokereihin viime kaudeksi pelattuaan sitä ennen seitsemän vuotta Pohjois-Amerikassa. Isokokoinen hyökkääjä sopeutui KHL:ään nopeasti. Hän teki 54 runkosarjapelissä tehot 19+18=37, joilla oli joukkueen pisteykkönen ja maalipörssin kärkimies Eeli Tolvasen kanssa. Pudotuspeleissä Jensen iski 11 kamppailuun 1+5=6 pistettä.

Hyökkääjä pelasi kauden päätteeksi uransa neljänsissä MM-kisoissa, jotka käytiin hänen kotikaupungissaan Herningissä. Jensen teki seitsemässä kamppailussa kaksi maalia. Tanskan maajoukkueessa hän esiintyi viime kaudella kaikkiaan 16 ottelussa (6+3=9).

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019