Jensen 200 pelin kerhoon – tässä keskiviikon kokoonpano

Jesper Jensen pelaa 200. runkosarjaottelunsa jokeripaidassa KHL:ssä tänään, kun helsinkiläiset kohtaavat Slovan Bratislavan. Kokoonpanoon tulee useita muutoksia.

Jensen saapui Jokereihin kaudeksi 2015-16 ja urakoi punakeltaisten puolustuksessa nyt siis neljättä kauttaan. Hän on tehnyt 199 pelaamassaan runkosarjapelissä 8+27=35 pistettä, tehotilaston lukema on +14 ja keskimääräinen jääaika 18.03 minuuttia / peli.

Jensen on Otakar Janeckyn, Steve Mosesin, Jeremy Dehnerin ja Peter Reginin jälkeen Jokereiden historian viides ulkomaalaisvahvistus, joka yltää 200 runkosarjaottelun kerhoon. Hän pelaa tänään tuttuun tapaan Oliver Lauridsenin pakkiparina.

Paluun helsinkiläisten kokoonpanoon tekevät Tomi Mäki, Mika Niemi, Alex Grant ja Nico Nurmikanta. Valmennus antaa näin huilivuoron John Normanille, Nicklas Jensenille, Pekka Jormakalle ja Sami Lepistölle. Ryan Zapolski on torjuntavuorossa. Loukkaantuneiden listalla jatkaa Max Wärn.

Jokereille illan ottelu on viimeistä edellinen runkosarjassa. Nelossija on varmistunut, joten kahdessa viimeisessä pelissä tärkeintä on valmistautuminen maanantaina alkavaan playoff-sarjaan Dynamo Moskovaa vastaan.

Slovanin kausi päättyy runkosarjaan. Joukkue on koko KHL:n viimeisenä, mutta pelannut viime viikkoina pirteämmin. Kuudesta edellisestä ottelustaan joukkue on ottanut kolme voittoa. Tänään slovakialaisten maalilla nähtäneen 18-vuotias Michal Vojvoda, joka debytoi KHL:ssä edellisessä ottelussa. Ykkösvahti Jakub Stepanek kärsii pelikieltoa.

Jokerit on voittanut kauden kolme aiempaa kohtaamista Slovania vastaan. Bratislavassa lukemat olivat 5-3 ja 3-1, kun taas Helsingissä joulukuussa isännät ottivat tyylipuhtaan 3-0-voiton.

Hiihtolomaviikon kunniaksi lastenliput (7-16v) illan otteluun maksavat vain 5 euroa. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Arenalla on paljon erityisohjelmaa, kuten yleisöluistelua iltapäivällä ja ottelutapahtuman yhteydessä mm. aarteenetsintää. Näistä voit lukea lisää täältä.

Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Jokereiden kokoonpano:

76 Kristian Vesalainen – 65 Sakari Manninen – 21 Brian O’Neill
6 Jesse Joensuu – 93 Peter Regin – 11 Steve Moses
14 Tomi Mäki – 16 Geoff Platt – 48 Henri Ikonen
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
4 Tommi Kivistö – 3 Karl Stollery
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen
53 Nico Nurmikanta – 77 Eemeli Räsänen

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019