Jatkuuko voittokulku kotona perjantaina?

Jokerit tähtää perjantai-iltana Hartwall Arenassa jo viidenteen peräkkäiseen voittoonsa. Vastaan asettuu Dinamo Minsk, jonka riveissä Teemu Pulkkinen on yltynyt hurjaan maalivireeseen KHL:n ensimmäisten viikkojen aikana.

Pulkkinen pelaa toista kauttaan valkovenäläisseurassa ja oli paukutellut yhdeksän osumaa 14 peliin ennen keskiviikon kamppaillua Dinamo Riikaa vastaan. Jokereista maailmalle ponnistanut hyökkääjä on KHL:n maalipörssissä toisena ja rikkonee kirkkaasti viime kauden saldonsa, joka oli 15 maalia.

Viime kaudella vaisusti esiintynyt Dinamo on ruoriin palanneen päävalmentaja Craig Woodcroftin alaisuudessa tiukasti mukana taistossa playoff-paikoista. Kanadalainen on saanut ryhmään jämäkkyyttä, joka on tuonut pisteitä mukavaan tahtiin. Jokerit pelasi vaisun ottelun Minskissä muutama viikko sitten ja sai kyytiä 0-5. Kana on siis kynittävänä kotihallissa.

Helsinkiläisten vire on sittemmin kääntynyt täysin päälaelleen, kun kuudesta viime pelistä on irronnut viisi voittoa. Niistä neljä on tullut peräkkäin, kun Avtomobilist, Dynamo Moskova, Neftehimik ja viimeksi Sotshi ovat saaneet kokea tappion punakeltaisten käsittelyssä.

Perjantai-iltana Hartwall Arenassa edessä on upea jääkiekkonäytelmä. SuperWeek-matsiin hankit 4 lippua 44 eurolla Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020