Jari Kurri 60 vuotta - katso Jokerit-perheen onnitteluvideo

Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri täyttää tänään maanantaina 60 vuotta. Jokerit-perhe haluaa toivottaa seuran ja suomalaisen jääkiekkoilun legendalle lämpimät onnittelut!

Kurri nousi Jokereiden junioreille perustetusta Kanada-sarjasta maailman maineeseen ja viiteen Stanley Cup -voittoon. Myös maajoukkueessa hän pelasi upeita otteluita, jotka huipentuivat Naganon olympiapronssiin 1998. Jokereiden edustusjoukkueessa Kurri pelasi vuosina 1977-80 ennen siirtoaan NHL:ään. Hän palasi kasvattajaseuraansa kaudella 1994-95 NHL:n työsulun aikaan ja oli voittamassa Jokereiden historian ensimmäistä Euroopan seurajoukkuemestaruutta.

Pelaajauransa jälkeen Kurri toimi maajoukkueen valmennuksessa ja pitkään GM:nä, kunnes otti urheilujohtajan tehtävän vastaan Jokereissa. Vuosi sitten Kurrista tuli Jokereiden pääomistaja ja puheenjohtaja. Hänen johdollaan joukkue on edennyt kaikilla kuudella KHL-kaudellaan Euroopan kovimman liigan pudotuspeleihin.

Yllä olevalla onnitteluvideolla Jaria onnittelevat jokerilegendat ja hänen kanssaan vuosien varrella paljon yhteistyötä tehneet henkilöt. Mukana on mm. liikuntaneuvos Pentti Katainen, joka toimi Jarin valmentajana tämän ollessa 8-16-vuotias.

Vielä kerran: lämpimät onnittelut, Jari!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020