Jäädytetyt pelinumerot

Jäädytetyt pelinumerot

Jokerit on kunnioittanut seitsemän seurassa pelanneen pelaajan uraa jäädyttämällä heidän pelinumeronsa. Ensimmäisenä Hartwall Arenan kattoon nostettiin Waltteri Immosen numero 24 ja viimeisimpinä Henry Lepän ja Timo Turusen numerot 15 ja 17.

Immosen pelinumero jäädytettiin välittömästi miehen uran päättymisen jälkeen 31.8.1999 juhlaottelussa, jossa Jokerit kohtasi Suomen maajoukkueen. Esa Tikkasen uraa Jokerit kunnioitti jäädyttämällä pelaajan paidan numero 5 ennen 13.9.2001 pelattua SM-liigaottelua Ilvestä vastaan. Otakar Janeckyn legendaarinen 91 jäädytettiin 7.11.2004 ennen ottelua TPS:ää vastaan. Seuraavana oli vuorossa Jari Kurrin numero 17, joka nousi kolmen muun paidan vierelle 27.10.2007. Jokerit jäädytti Petri Variksen numeron 23 ennen kotiottelua TPS:ää vastaan 13.12.2013. Viimeisimpinä Hartwall Arenan kattoon nousivat Jokereiden alkuvuosien tähtien Henry Lepän ja Timo Turusen numerot 15 ja 17. Juhlallisuudet järjestettiin 5.3.2014 kotiottelussa Pelicansia vastaan.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin