Isoja pisteitä jaossa tulevissa kotipeleissä

Jokerit jatkaa taistelua läntisen konferenssin kärkitiloista ensi viikolla peräti neljällä kotiottelulla. Myös kaikilla vastustajilla on isot panokset pelissä.

Tiistain vieras Barys on itäisessä konferenssissa kolmantena ja voi hyvillä otteilla nousta haastamaan kärkiryhmät Ak Barsin ja Avangardin. Barysin riveissä nähdään ex-jokerit Atte Ohtamaa ja Henrik Karlsson.

Torstaina ohjelmassa on Ladies' Night -teemaottelu, johon vieraaksi saapuu Admiral. Idässä playoff-paikasta tiukasti taisteleva Venäjän kaukoidän ryhmä yllätti Jokerit kotiottelussaan marraskuussa, joten nyt on kalavelkojen maksun aika. Admiralin riveissä pelaa suomalaisvahti Juho Olkinuora, joka tosin on ollut joulukuusta lähtien loukkaantuneena.

Lauantaina Jokerit kohtaa Kunlun Red Starin, jonka riveissä nähdään ex-jokerihyökkääjä Olli Palola. Myös kiinalaisseura on tiukasti mukana itäisen konferenssin playoff-taistossa. Luvassa on pohjoisamerikkalaista vääntöä, sillä Kunlunin runko koostuu kanadalaisista ja amerikkalaisista pelaajista.

Mörkö-viikko päättyy sunnuntaina idässä kymmenentenä olevaa Neftehimikiä vastaan. Vastustajan riveissä pelaa suomalaishyökkääjä Jonas Enlund, joka jahtaa joukkueensa kanssa pudotuspeliviivaa.

Liput matseihin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoihin!

Mörkö-viikko (4 peliä, 50 euroa):

  • Ti 21.1. klo 18.30 Jokerit - Barys Nur-Sultan
  • To 23.1. klo 18.30 Jokerit - Admiral Vladivostok
  • La 25.1. klo 16.00 Jokerit - Kunlun Red Star
  • Su 26.1. klo 16.00 Jokerit - Neftehimik Nizhnekamsk

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020