Isoa kuvaa vahvistamaan kotipeleihin - "Tehdään töitä joukkueena"

Jokerit starttaa neljän kotipelin viikon tiistaina Barys Nur-Sultania vastaan. Moskovasta KHL:n tähdistöpelistä kotiutunut Mikko Lehtonen puhkuu intoa muutaman kevyemmän päivän jälkeen.

Jokerit on läntisessä konferenssissa neljäntenä ja lähtee kuromaan eroa umpeen toisena olevaan SKA Pietariin nähden. Juuri samaiselle joukkueelle helsinkiläiset hävisivät edellisen kamppailunsa ennen All Star -taukoa. Lehtonen ei jäänyt märehtimään tulosta, vaan suhtautuu luottavaisesti tulevaan.

-Pitää katsoa kokonaiskuvaa ja mielestäni pelaamme hyvällä tasolla. Sisuunnutaan viime pelistä niin hyvä tästä tulee, Lehtonen sanoi maanantain harjoituksen jälkeen, eikä lähtenyt vielä tässä vaiheessa miettimään playoff-pelejä, kun runkosarjaa on reilut kymmenen ottelua jäljellä.

-Ei haukata liian isoa palaa kerrallaan vaan mennään päivä kerrallaan eteenpäin. Tehdään töitä joukkueena ja koitetaan parantaa koko ajan, hän totesi.

Koko haastattelun näet yllä olevalta videolta.

Jokereiden ja Barysin ottelu alkaa tiistaina klo 18.30. Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020