Isät ja fanit joukkueen mukana Riikaan

Lauantain vierasottelu Dinamo Riikaa vastaan on joukkueelle erityinen, sillä paikan päälle matkustavat myös pelaajien isät sekä tuhat jokerikannattajaa.

Jokerit järjestää ensimmäistä kertaa KHL-aikanaan isien ja poikien matkan vieraspeliin. Isät saapuivat perjantaina Hartwall Arenalle tutustumaan jälkikasvunsa työpaikkaan ja saivat koppikierroksen GM Jari Kurrin ja pelaajakoordinaattori Janne Vuorisen opastuksella. Tämän jälkeen oli aika seurata harjoituksia katsomosta ennen lentoa Riikaan.

-Isät tulivat aamulla koppiin ja olivat katsomassa treenejä. Kaikenlaista leikinlaskua on ollut ilmassa. Tunnelma on ollut tosi rentoutunut ja erityinen, hyökkääjä Jesse Joensuu hymyili.

-Olen kaikenlaisissa paikoissa pelannut, mutta tämä on ensimmäinen isien reissu, jonka seura järjestää. Aika siistiä, hän jatkoi.

Pekka Jormakka teki torstaina Jokereille tärkeän 2-2-tasoituksen sarjakärki SKA Pietaria vastaan. Koko kentän läpi painanut hyökkääjä viimeisteli harhautustensa päätteeksi yhden kauden komeimmista maaleista rystyllä yläriman kautta. Suoritus antaa paljon myös tuleviin otteluihin.

-Nämä hetket ovat jääkiekon suola, kun pystyy tuollaisen maalin tekemään ja tasoittamaan tärkeän pelin ihan lopussa. Kyllä siinä on fiilis korkealla, kun näkee kiekon menevän maaliin, Jormakka tunnelmoi.

-Se tuo lisää itseluottamusta ja uskaltaa seuraavankin kerran yrittää tuollaista, kun tietää, että on kerran sellaisessa onnistunut. Voi onnistua toistekin.

Joukkue on tiennyt jo jonkin aikaa, että tuhat kannattajaa matkaa Riikaan pelaajien tueksi. Kyseessä on Jokereiden KHL-ajan suurin fanimatka. Kannattajat valloittavat Arena Rigassa päädyn, johon Jokerit hyökkää kahteen otteeseen.

-Tosi hienoa, että he ovat mukana noin isolla joukolla. Siinä on faneille hyvä haaste näyttää suomalaista fanikulttuuria. Voi ottaa vieraalla maalla vähän rennommin ja kannustaa kovempaa, Jormakka virnisti.

-Isät ovat mukana ja noin paljon kannattajia lähtee peliin, joka pelataan näin lähellä. Varmasti tämä kaikki tuo mukanaan tietynlaista karnevaalitunnelmaa. Tämä on tärkeä asia koko seuralle ja lisää yhteisöllisyyttä, Joensuu komppasi.

Jokerit järjestää Riikaan matkaavien kannattajien kesken kuvakilpailun, jossa on mahdollista voittaa aito pelipaita. Ota kuva, lisää siihen aihetunniste #RigaRoadtrip ja julkaise joko Instagramissa tai Twitterissä. Näin olet mukana kisassa! Joka päivä (perjantai, lauantai, sunnuntai) palkitaan yksi voittaja!

Jokerit pyytää kannattajiaan pukeutumaan erityisesti keltaiseen. Matkaa varten on teetetty myös erityiset Riga Roadtrip -fanituotteet, keltainen t-paita ja kaulaliina, joita on myynnissä rajoitettu erä. T-paidan hinta 15€, kaulaliinan 20€ ja yhteispaketti 30€. Reissupaitaa ja kaulaliinaa voi ostaa laivalta lauantaina kokoustilasta. Varaa käteistä mukaan.

Jokereiden ja Dinamon välinen ottelu alkaa lauantaina klo 17.00 Suomen aikaa Arena Rigassa.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022