Illan kokoonpano

Oskari Korpikari palaa kokoonpanoon kuukauden tauon jälkeen, kun Jokerit kohtaa illalla Dinamo Minskin Hartwall Arenassa.

Loukkaantumisesta kärsinyt puolustaja on viime päivät pystynyt täysipainoiseen harjoitteluun. Vieraskiertueen ja maajoukkuetauon takia joukkueharjoituksiin liittyminen tapahtui kuitenkin vasta tällä viikolla. Korpikari on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua tehoin 2+1. Viimeksi hän oli tositoimissa 12. lokakuuta Bratislavassa.

Jokereiden loukkaantumislistalla on näin enää vain Niklas Hagman. Lepovuorossa tänään ovat maajoukkueessa esiintyneet puolustajat Ville Lajunen ja Atte Ohtamaa sekä hyökkääjät Semir Ben-Amor ja Kurtis McLean. Maalissa pelaa Suomen sunnuntaina nollannut Henrik Karlsson.

Jokerit ja Dinamo ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Syyskuussa sarja-avauksessa vierasjoukkue haki Helsingistä kaksi pistettä jatkoaikavoitolla. Jokereiden vuoro oli juhlia voittoa lokakuun alussa Minskissä, kun ensimmäisen erän osumilla pisteet irtosivat maalein 3-2.

Helsinkiläiset lähtivät lyhyelle maajoukkuetauolle tappion kautta, kun viime kauden KHL-mestari Magnitogorsk oli Hartwall Arenassa parempi lukemin 4-1. Sitä ennen Jokerit haki neljän ottelun vieraskiertueelta kymmenen pistettä. Edellisestä kotivoitosta on kuitenkin ehtinyt kulua jo miltei kuukausi. Lokakuun 17. päivä Barys Astana kaatui lukemin 4-2. Sen jälkeen tappiot ovat tulleet niin Ufalle, Omskille kuin Magnitogorskille.

Illan ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 18.30. Lippuja voi ostaa Lippupisteen sivuilta. Hartwall Arenan lipunmyynti aukeaa klo 16.30.

Kokoonpano tänään:

61 Tommi Huhtala – 39 Niko Kapanen – 50 Juhamatti Aaltonen
76 Jere Sallinen – 90 Johan Harju – 79 Eetu Pöysti
67 Linus Omark – 42 Petr Koukal – 12 Steve Moses
14 Tomi Mäki – 32 Riku Hahl – 28 Jani Rita

4 Ossi Väänänen – 13 Ryan Gunderson
6 Topi Jaakola – 10 Jere Karalahti
2 Oskari Korpikari – 3 Daine Todd

1 Henrik Karlsson (31 Riku Helenius)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021