Ikoselle kahden vuoden jatkosopimus

Jokerit ja Henri Ikonen ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen, joka pitää hyökkääjän seurassa kevääseen 2021 asti.

Ikonen, 24, saapui Jokereihin viime kaudeksi kahden vuoden sopimuksella, jota on nyt siis jatkettu kahdella lisävuodella. Hyökkääjä pelasi avauskaudellaan KHL:ssä 35 runkosarjaottelua tehoin 4+9=13 ja sai tehotilastoon lukeman +9.

-Ikonen on taistelija ja nopeajalkainen joukkuepelaaja, joka on sopeutunut hyvin KHL:n vaatimuksiin. Hän tekee työt viimeisen päälle niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella ja kehittyy nuorena pelaajana edelleen kohti parastaan, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

-Olen viihtynyt Jokereissa erittäin hyvin ja olen iloinen, että seurajohto haluaa pitää minut täällä pitkällä tähtäimellä. Henkilökohtaisia tavoitteita en ole miettinyt, vaan haluan tulevallakin kaudella vain auttaa joukkuetta voittamaan, kommentoi Ikonen.

Ennen vuoden takaista siirtoaan Jokereihin hyökkääjä pelasi viisi kautta Pohjois-Amerikassa, ensin juniorisarjoissa ja myöhemmin AHL:ssä, jossa hän sai vyölleen 180 ottelua tehoin 14+29=43. Savonlinnalaislähtöinen pelaaja kuului alle 20-vuotiaiden MM-kultaa voittaneeseen joukkueeseen vuonna 2014.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020