I AM - Gracias ja Noah Kin

Jokereiden KHL-kauden tunnarille läpimurto: nyt julkaistaan biisi ja video!

Jokereiden kansanväinen menestyminen jäällä on sanut aikaan uusia ennen näkemättömiä ilmiöitä. Seuraten kansainvälistä imagoaan, Jokerit on valinnut Graciaksen ja Noah Kinin tekemän “I Am” -kappaleen KHL-kauden viralliseksi tunnusbiisiksi.

Suomalaisräppärien “I Am” -kappale on täynnä sitä latausta ja asennatta jota Jokerit haluaa tuoda Euroopan kovimpaan kiekkosarjaan ja sitä käytetään muun muassa mainoksissa sekä ottelutapahtumissa.  

Verkossa biisi on herättynyt poikkeuksellista kiinnostusta kaikissa KHL maissa ja nyt siitä on julkaistu kokopitkä versio ja musiikkivideo, jossa vilahtaa myös tunnettuja Jokeri-naamoja. Musiikkivideon, kuten myös Jokereiden TV-mainokset on ohjannut Taito Kawata ja tuotannosta on vastannut Cocoa Production.

-Tämä on suomalaiselle urheilumarkkinoinnille kova juttu. Jokereiden tavoite on olla KHL kiinostavin joukkue ja tämä on ollut erittäin onnistunut yhteistyö. Biisi iski heti asian ytimeen: me olemme erilainen joukkue ja toimimme omalla tyylillä. Se puhuttelee Jokereiden ja yllättäen tosi vahvasti myös muidenkin joukkueiden faneja. kertoo Jokereiden markkinointijohtaja Petri Ruohonen.

Gracias on myös tuttu näky suomenkielisessä räp-skenessä ja hän on näytellyt myös Dome Karukosken Leijonasydän ja Aku Louhimiehen Vuosaari -elokuvissa.

Noah Kin on tämän hetken eniten ulkomailla keikkaileva hiphop-artisti Suomesta. Viimeisen vuoden sisään hänet on nähty keikoilla Iso-Britanniassa, Hollannissa, Saksassa, Norjassa ja Virossa. 

I Am -kappaleen julkaisee levy-yhtiö Cocoa Music.