Hyväntekeväisyys ja yhteiskuntavastuu

Jokerit haluaa olla tukemassa elämän eri haasteita läpikäyviä ihmisiä. Meille on aina ollut tärkeää olla omalta osaltamme auttamassa apua tarvitsevia ja haluamme myös haastaa muita tekemään samoin. Vain yhdessä voimme onnistua ja jakaa välittämisen kulttuuria. Urheilu ja sen aikaansaamat tunteet ja tunnesiteet luovat yhteenkuuluvuutta kaikkien ihmisten kesken.

Hyväntekeväisyys ja yhteiskuntavastuu

MIELI Suomen Mielenterveys ry
Joulun alla aloitimme yhteistyökampanjan Mieli ry:n kanssa, koska halusimme omalta osaltamme antaa näkyvyyttä lasten ja nuorten mielenterveydelle. Mielenterveyteen liittyvät ongelmat ovat kasvussa ja mielestämme voimme tehdä asialle jotain. Yksinäisyys on yksi suuri mielenterveyden rapistuttava ilmiö tänä päivänä. Haluamme, että jokainen tulee nähdyksi ja kuulluksi. Joukossa ja joukkueessa on voimaa-niin myös meillä Jokeri- perheessä.

Jokerit-kalenteri
Teimme tämän vuoden Jokerit-seinäkalenterin tätä kampanjaa varten ja sen tuotto menee kokonaisuudessaan Mieli ry:lle. Kalentereita myytiin kotipeleissä joulun alla ja nyt niitä saa hallin fanikaupasta, sekä netistä 91store.jokerit.com Hanki sinäkin kalenteri ja olet omalta osaltasi tukemassa lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Kalenteri maksaa 10€.

Vierailut lastensairaalassa
Erityisesti lapset ja nuoret ovat meille tärkeitä. Jokerit on vieraillut vuosittain lastensairaalassa jo 1990-luvulta lähtien ja yrittänyt viedä hyvää mieltä potilaille. Urheat lapset ja nuoret ovat energiallaan ja positiivisuudellaan saaneet myös pelaajille hyvän mielen.

Viimeksi Jokereiden pelaajia vieraili Uudessa lastensairaalassa tammikuussa 2020 tervehtimässä urheita potilaita. Brian O'Neill ja Marko Anttila kertovat videolla, kuinka suuren vaikutuksen potilaiden positiivinen mieliala teki heihin.

Jokerit kiittää Uuden lastensairaalan henkilökuntaa ja potilaita mahdollisuudesta vierailla heidän luonaan!

Koulukiertue
Jokerit on kiertänyt pääkaupunkiseudun kouluissa 1990-luvulta lähtien. Koulukiertueen tavoitteena on aktivoida lapsia ja nuoria liikkumaan ja löytämään liikkumisen ilo. Tavoitteenamme on myös viestiä, että kaikenlainen liikunta haravoinnista aina kilpaurheiluun asti on arvokasta. Jokerit myös ottaa kantaa lasten ja nuorten syrjäytymiseen sekä koulukiusaamiseen tuomalla esille, millainen on hyvä kaveri jokeripelaajien mielestä.

Voit katsoa videolta, kuinka Jesse Joensuu ja Steve Moses sekä tietysti Otto-maskotti ilahduttivat Suutarinkylän koulun oppilaita syksyllä 2019.

Koulukiertue toteutetaan yhteistyössä Kids Factoryn kanssa.