Hyvää virettä jatkamaan kotona

Viikonloppu huilataan, mutta maanantaina on jälleen tosi kyseessä, kun Jokerit kohtaa Hartwall Arenan kaukalossaan Dinamo Riian. Peli on helsinkiläisille viimeinen kotihallissa liki kuukauteen.

Läntisen konferenssin kolmonen Jokerit aloittaa 51-vuotissynttäriviikkonsa yhdeksäntenä olevaa Dinamo Riikaa vastaan maanantaina. Helsinkiläiset pääsevät kamppailuun hyvässä vireessä, sillä viidestä viime pelistä on irronnut yhdeksän pistettä mahdollisesta kymmenestä. Torstaina päättyneellä vieraskiertueella Jokerit peittosi viime kauden mestari Ak Bars Kazanin ja KHL:n tämän kauden toiseksi kovimman kotijoukkueen Torpedo Nizhni Novgorodin.

Hartwall Arenan kotipeleihin tulee maanantain jälkeen pitkä tauko, kun NHL saapuu kaupunkiin marraskuun alussa. Jokerit pelaa ensi viikolla myös Tallinnassa Spartak Moskovaa ja Severstal Tsherepovetsia vastaan, mutta sitten edessä ovat uusi vieraskiertue ja maajoukkuetauko. Hartwall Arenaan palataan vasta 14.11. Karjala-turnauksen jälkeen.

Maanantain vastustaja Dinamo Riika oli joukkueiden kauden ensimmäisessä välienselvittelyssä parempi jatkoajalla luvuin 2-1 Latviassa. Pirteän alkukauden pelannut joukkue on mukana taistossa playoff-paikoista ja ryhmässä nähdään KHL:n pistepörssin kärkiviisikkoon kuuluvat pelaajat: hyökkääjä Linus Videll ja puolustaja Mathew Maione.

Liput matsiin hankit Ticketmasterin verkkosivujen kautta. Tervetuloa nauttimaan paikan päälle Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019