Huhtala kiittää ja kumartaa

Jokereissa kaikilla seuran neljällä ensimmäisellä KHL-kaudella pelannut Tommi Huhtala jatkaa uraansa ensi kaudella uusissa maisemissa. Yksi fanien suosikeista halusi vielä kiittää koko jokeriperhettä yhteisestä ajasta.

Huhtala siirtyi Jokereihin kaudeksi 2014-15, kun seura siirtyi KHL:ään. Hän oli tämän kauden joukkueessa Tomi Mäen ohella ainoa, joka on ollut mukana alusta asti helsinkiläisseuran uudella taipaleella. Huhtala teki 168 runkosarjapelissä 40+23=63 pistettä ja pudotuspeleissä 24 kamppailussa 8+1=9 pistettä. Ainoastaan Peter Regin on pelannut Jokereissa enemmän otteluita KHL-aikana kuin Huhtala.

-On ollut suuri kunnia ja etuoikeus kuulua neljä vuotta jokeriperheeseen ja saada jakaa kaikki tunteet ilot, surut, pettymykset ja onnistumiset teidän kanssanne. Omalta kohdalta voin sanoa, että ne kaikki tunteet ovat tulleet suoraan sydämestä ja olleet aitoja, Huhtala kertoo.

Katso hyökkääjän koko tervehdys yllä olevalta videolta.

Jokerit kiittää Tommi Huhtalaa valtaisasta panoksesta seuran ja joukkueen eteen ja toivottaa ikitaistelijalle parasta mahdollista onnea uusiin haasteisiin!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019