Helminen nimetty Nuorten Leijonien peräsimeen

Jokereiden KHL-joukkueen valmennustiimiin kolmatta kautta kuuluva Raimo Helminen siirtyy ensi kaudeksi alle 20-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajaksi. Hän aloittaa tehtävässä toukokuussa.

Helminen saapui Jokereihin Jukka Jalosen tultua päävalmentajaksi kaudelle 2016-17. Hän toimi Jalosen tiimissä kaksi kautta ja jatkaa valmentajana Lauri Marjamäen tiimissä tämän KHL-kauden loppuun.

Helmisen sopimus Nuorten Leijonien päävalmentajana kattaa ensi kauden ja huipentuu vuodenvaihteessa Tshekissä pelattaviin MM-kisoihin, joissa Suomi puolustaa MM-kultaa.

- Tämä on mahtava työ, on hienoa päästä tekemään töitä nuorten kanssa. Tuossa vaiheessa jääkiekko on raikasta ja kaikkein vauhdikkainta, Helminen iloitsi Jääkiekkoliiton tiedotteessa.

- Myös kehitys on huimaa. Keväällä aloitetaan ja kisoihin mennessä pojat ovat ottaneet pelaajina isoja askelia eteenpäin. On hienoa olla mukana tuolla matkalla.

Valmennustiimissä Helmisen apuna toimivat Tommi Miettinen, ex-jokeripakki Erik Hämäläinen, Ari Moisanen ja Jukka Varmanen.

Jokerit onnittelee Raipea hienosta pestistä!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022