Helenius kiittää ja kumartaa – ”Ikimuistoiset kolme vuotta”

Jokereiden ja Riku Heleniuksen välinen sopimus on purettu yhteisymmärryksessä. Maalivahti jättää helsinkiläisseuran kolmen vuoden jälkeen.

Helenius liittyi Jokereiden vahvuuteen joukkueen ensimmäiseksi KHL-kaudeksi 2014-15. Hän torjui punakeltaisille seurahistorian ensimmäisen KHL-voiton 6.9.2014 Lokomotivia vastaan ja otti kaksi päivää myöhemmin nimiinsä myös Jokereiden ensimmäisen nollapelin KHL:ssä, kun HK Sotshi kaatui lukemin 3-0.

Helenius torjui kolmen kauden aikana Jokereissa kaikkiaan 63 ottelua, joista tuli 31 voittoa. Torjuntaprosentti oli 90,5 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,48.

-Haluan kiittää Jokereita ja jokaista organisaation jokaista jäsentä pelikaverista toimiston väkeen. Vielä erikseen haluan kiittää maalivahtivalmentaja Markus Kettereriä siitä, mitä kaikkea hän on tehnyt eteeni ja kuinka paljon ekstraduunia ollaan yhdessä paiskittu. Olen nauttinut ajastani Jokereissa älyttömästi, mutta nyt haluan ottaa seuraavan stepin urallani, Helenius kertoo.

-Lopuksi haluan kiittää jokerikannattajia. Intohimo on ehkä se, miten teitä voi parhaiten kuvailla. Ansaitsette valtavan kiitoksen, mitä olette joukkueelle antaneet. Vieläkin menevät kylmät väreet, kun miettii viime kauden vieraspeliä Riiassa.

Jokerit kiittää Riku Heleniusta kolmesta kaudesta helsinkiläisseurassa ja toivottaa hänelle parasta mahdollista onnea tuleviin haasteisiin. Kiitos, Helge!

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019