Harjoituskauden alustava otteluohjelma valmistunut

Jokereiden alustava otteluohjelma harjoituskaudelle sisältää kolme ottelua Tikkurilassa ja Imatralla pelattavan Bauer-turnauksen.

Harjoituskauden pelit on tarkoitus aloittaa elokuussa Tikkurilan Trio Areenassa, jossa torstaina 13.8. vieraana on SKA Pietari ja heti perään perjantaina 14.8. Sibir Novosibirsk. Molemmat joukkueet etenivät Jokereiden tavoin viime kaudella KHL:ssä kahdeksan parhaan joukkoon, joten helsinkiläiset pääsevät heti kovaan testiin.

SKA:n riveissä nähdään mm. suomalaishyökkääjät Miro Aaltonen ja Joonas Kemppainen. Sibiriä taas edustavat maalivahti Harri Säteri, puolustaja Jyrki Jokipakka sekä hyökkääjät Juuso Puustinen ja Mikael Ruohomaa.

Imatralla järjestettävä Bauer-turnaus on tarkoitus pelata 20.-22.8. ja vastustajat otteluihin varmistuvat myöhemmin. Joka tapauksessa Jokerit pelaa turnauksessa kaksi otteluaan torstaina ja perjantaina.

Seuraavalla viikolla torstaina 27.8. Tikkurilaan vieraaksi saapuu Ruotsin SHL:n Växjö Lakers, joka voitti kaksi vuotta sitten sarjan mestaruuden. Växjön riveissä on myös suomalaisväriä, sillä puolustajat Miika Koivisto, Ilari Melart ja Juuso Vainio edustavat seuraa.

Harjoituskauden otteluohjelmaan voi tulla muutoksia koronapandemiaan liittyvien ohjeistusten ja määräysten vuoksi. Myös uusien otteluiden lisääminen ohjelmaan on mahdollista. 

Jokerit toimii isäntänä Tikkurilassa pelattavissa kamppailuissa. Mahdollisesta lipunmyynnistä tiedotetaan lähempänä otteluita.

Harjoituskauden 2020 alustava otteluohjelma:

  • To 13.8. Jokerit – SKA Pietari (Trio Areena)
  • Pe 14.8. Jokerit – Sibir Novosibirsk (Trio Areena)
  • To 20. – la 22.8. Bauer-turnaus (Imatra)
  • To 27.8. Jokerit – Växjö Lakers (Trio Areena)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021