Hanat hetkellisesti kiinni - "Turha panikoida"

Jokereiden maalihanat ovat hetkellisesti olleet kiinni kahdessa viime pelissä. Steve Moses on luottavainen, että ennen pitkää tehokkuus jälleen löytyy. Seuraava mahdollisuus on keskiviikkona Minskissä.

Perjantaina Barys otti 2-1-rankkarivoiton Helsingissä ja maanantaina Moskovassa Dynamo jätti Jokerit nollille. Yli sata maalia KHL:ssä tehneet helsinkiläiset ovat näin joutuneet etsimään uusia lääkkeitä maalintekoon. Moses suhtautuu asiaan rauhallisesti pitkän kauden keskellä.

-Joskus tällaisia vaiheita tulee kauden aikana. Ei meidän mielestäni hirveästi pidä muuttaa mitään, mutta kiekkoa pitää saada enemmän maalille, pomppuja ja ohjauksia. Sitä kautta itseluottamus tulee takaisin, Moses mietti Minskissä tiistaina.

-Ei ole syytä paniikkiin. Pelaamme hyvin puolustuspäässä ja maalit kyllä tulevat, hän jatkoi.

Moses saavutti maanantaina 200 jokeriottelun rajapyykin. Katso hyökkääjän mietteet virstanpylväästä ja huomisesta ottelusta yltä.

Jokerit ja Dinamo kohtaavat keskiviikkona klo 18.30 Suomen aikaan Minskissä. 

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin