"Haluamme joka ilta näyttää, että olemme paras joukkue"

Jokerit päättää kolmen pelin vieraskiertueen perjantaina Vitjaz Podolskia vastaan. Nicklas Jensen kertoo sisäisestä vaatimustasosta ja työmoraalista, joka joukkueen sisällä vallitsee. Jokerit on aloittanut sarjan oikealla tavalla.

Keskiviikkona punakeltaiset kärsivät kauden avaustappionsa, kun viime kauden runkosarjavoittaja SKA nipisti jatkoaikavoitolla kaksi pistettä Pietarissa. Jokereiden pelaajiin tappio jätti kaksijakoiset tunnelmat: tappiosta huolimatta suoritus oli hyvä, mutta toisen pisteen menettäminen kirpaisi. Torstaina katseet oli kuitenkin suunnattu jo eteenpäin.

Jokerit kohtaa hyvin kauden aloittaneen Vitjazin Podolskissa vaikeassa vieraskaukalossa. Vieraskiertueen viimeinen kamppailu on usein henkisesti vaikein ennen paluuta kotiin, mutta Jensen ei ole huolissaan fokuksen pysymisestä oikeissa asioissa.

-Tämä joukkue pelaa ylpeydellä ja haluaa näyttää joka ilta olevansa sarjan paras joukkue. Huominen on hyvä ja kova haaste. Olemme siihen valmiita, Jensen kiteyttää.

Katso tanskalaishyökkääjän koko haastattelu yltä.

Jokereiden ja Vitjazin peli alkaa perjantaina klo 19.30. Suoran lähetyksen näet Viasatin ja Viaplayn kautta. Jokerikannattajat kokoontuvat Manskun O'Learys Bakersiin katsomaan peliä. Kaikki punakeltaiset ovat tervetulleita mestoille!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020