Hallitseva mestari vieraana sunnuntaina - "Aina hienoa pelata näitä pelejä"

Jokerit kohtaa hallitsevan KHL-mestari TsSKA Moskovan sunnuntaina Hartwall Arenassa klo 16.00 alkavassa ottelussa. Helsinkiläisille kyseessä on ensimmäinen todella iso testi tällä kaudella. Hyökkääjät Nicklas Jensen ja John Norman odottavat ottelua innokkain mielin.

Jokerit palasi perjantaina 16 päivän ottelutauolta ja otti 5-2-voiton Sibir Novosibirskistä. Karanteenin vuoksi tullut ylimääräinen breikki ei ollut hyydyttänyt joukkueen tuloskuntoa, sillä voitto oli kolmas perättäinen. Pienissä asioissa voidaan edelleen parantaa ja parannusta todella todella tarvitaan sunnuntaina.

TsSKA on ollut totutun vahva heti alkukaudesta ja ottanut kahdeksasta ensimmäisestä pelistään kuusi voittoa sekä jäänyt vain kertaalleen ilman pisteitä. Torstaina jättiläinen murjoi kotonaan Severstalin lukemin 5-0.

-TsSKA on aina vaikea vastustaja, koska heillä on neljä hyvää ketjua. Pelistä tulee varmasti vähän erilainen kuin aiemmat ottelumme ja nyt mennään päästä päähän vauhdilla. Tempo on korkealla, mutta uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon, Norman sanoi luottavaisena.

-Näitä isoja otteluita on aina hienoa pelata. Minä ja koko joukkueemme odottaa innolla kamppailua, joka on meille hyvä testi, Jensen komppasi.

Katso pelaajien koko haastattelu yltä.

Jokerit ja TsSKA iskevät yhteen sunnuntaina Hartwall Arenassa klo 16.00. Liput huippuotteluun hankit Ticketmasterin verkkosivuilta. Muistathan myös tutustua katsojien ohjeistukseen ennen saapumistasi hallille.

Tervetuloa nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021