Gymer lainalle Jukureihin

Frank Gymer pelasi ensimmäiset pelinsä Jokereiden edustusjoukkueessa Pietarin-turnauksessa. Sotshin Janne Jalasvaara varjostaa. Kuva: 2015-16

Hyökkääjä Frank Gymer pelaa kaudella 2015-16 lainasopimuksella Mestis-joukkue Mikkelin Jukureissa.

Gymer, 19, pelasi viime viikolla Jokereiden riveissä Pietarin-turnauksessa. Sitä ennen hän oli alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana Lake Placidissa neljän maan turnauksessa. Hyökkääjä taistelee paikasta tulevan talven MM-kotikisojen joukkueeseen.

Viime kaudella Gymer pelasi Jokereiden Nuorten SM-liigajoukkueessa koko kauden. Hän oli ryhmän tehokkain pelaaja saalistettuaan 45 ottelussa pisteet 17+33=50. Jo viime kaudella Gymer nousi alle 20-vuotiaiden maajoukkuerinkiin.

Jokereiden junioreihin 12-vuotiaana tullut ja A-nuoriin kaudella 2013-14 noussut hyökkäää on voittanut B-nuorten SM-kultaa seurassa keväinä 2013 ja 2014. Toissa kaudella Gymer pelasi sekä Nuorten SM-liigassa että B-nuorissa Jokereiden paidassa. Hyökkääjä päätti kauden B-nuorten joukkueessa ja voitti toisen kerran peräkkäin SM-kultaa. Hän oli pudotuspeleissä joukkueen toiseksi paras pistemies.

Jukureissa pelaa lainasopimuksilla myös kaksi muuta Jokereiden hyökkääjää: Atte ja Miro Mäkinen.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021