Game 6 -ennakko: "Ladataan kaikki ja otetaan voitto kotiin"

Jokereiden ja Lokomotivin välinen läntisen konferenssin puolivälieräsarja jatkuu keskiviikkona Jaroslavlissa. Antti Pihlström haluaa sarjan katki vieraskaukalossa.

Kaksi edellistä peliä ei ole päättynyt Jokereiden toivomalla tavalla, vaikka joukkue on johtanut molempia kamppailuja. Nyt keskittymisen pitää olla äärimmillään koko pelin, jottei itseluottamustaan kasvattanut vastustaja pääse juhlimaan.

-Ei kai kukaan ole sanonutkaan, että tämä olisi helppoa, koska kova jengi on vastassa. Huomenna ladataan kaikki, että hoidetaan vieraspeli ja otetaan voitto kotiin sieltä, Pihlström kertoi.

Maanantaina voitto lipesi käsistä kolmannessa erässä. Heikkoon tulokseen osasyynä olivat turhat jäähyt ja otteen herpaantuminen. Asiat käytii läpi ottelun jälkeen, eikä sama voi enää toistua.

-Erittäin huono juttu tuommoisessa pelissä ottaa noin paljon jäähyjä. Vähän tuntui, että alussakaan emme olleet ihan valmiita. Olisi pitänyt kotona laittaa laidat ryskymään, mutta vasta kymmenen minuutin kohdalla alettiin pelata. Parannettavaa on paljon, Pihlström tiedosti.

Katso hyökkääjän haastattelu kokonaisuudessaan yltä.

Jokereiden ja Lokomotivin välinen Game 6 alkaa keskiviikkona klo 18.00 Suomen aikaa Jaroslavlissa. Viasatin ja Viaplayn kautta nähtävä lähetys alkaa klo 17.45 studio-osuudella.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020