Forenom ja Jokerit: Huippu-urheilijan arki

Jokereiden KHL-joukkueen huippujääkiekkoilijat ovat majoittuneet Forenomin asunnoissa jo useamman vuoden. Yhteistyö mahdollistaa pelaajien täysipainoisen keskittymisen pelaamiseen ja kaikkiin tukitoimiin, joita yksilöt tarvitsevat menestyäkseen.

Tanskalaispuolustaja Oliver Lauridsen on pelannut Jokereissa syksystä 2016 lähtien, joten hänellä on menossa neljäs kausi seurassa. Nämä kaikki vuodet hän on perheensä kanssa asunut Forenomin huippuluokan asunnoissa Helsingissä. 

-Kaikki toimii niin hyvin. Saavumme tänne kauden alussa ja kaikki on valmiina. Meidän ei tarvitse tuoda huonekaluja tai keittiövälineitä mukanamme, Lauridsen kehuu.

-Ammattiurheilijana ei aina tiedä, millaisiin paikkoihin pääsee asumaan. Forenomin asunnoissa asuminen on huippuluokkaa millä mittarilla tahansa mitattuna, hän jatkaa.

Lauridsen, 30, on kahden pienen pojan isä, joten hallilta päästyään hänellä riittää puuhaa myös kotona. Tanskalainen on loistava esimerkki ammattilaisurheilijasta, joka kiinnittää paljon huomiota ravintoon. Näitä asioita hän on opiskellut uransa aikana ja kokkaa ateriat mielellään kotona koko perheelle. 

-Ravintoon liittyy paljon tietoa ja tiedettä, jonka avulla pystyt saamaan pienen etulyöntiaseman sellaisiin, jotka eivät kiinnitä näihin asioihin niin paljon huomiota. Huipputasolla yksityiskohdat voivat tehdä ratkaisevia eroja, Lauridsen kertoo.

-Pidän paljon ruuanlaitosta mukavassa keittiössä. Ravinnon on oltava oikeanlaista, jotta olen hyvässä iskussa peleissä, lähes kaksimetrinen puolustaja kertoo.

-Kun taloudessamme on vielä kaksi lasta, ruoka- ja nukkumaanmenoaikoihin kiinnitetään paljon huomiota. Vähän kuin perheessä olisi kolme pientä vauvaa, hän viittaa poikiinsa ja itseensä hymy huulillaan. 

Lauridsen muutti kotoaan 16-vuotiaana Ruotsiin pelaamaan jääkiekkoa. Sieltä hän jatkoi kolme vuotta myöhemmin Pohjois-Amerikkaan opiskelemaan ja pelaamaan. Pitkä kierros on vienyt hänet monenlaisiin paikkoihin, mutta puolustaja nauttii tästä elämänvaiheesta täysin rinnoin.

-Tämä on elämäntapa ja valinta. Saamme tehdä työksemme sitä, josta eniten pidämme. Tämä ei kestä ikuisesti, joten on etuoikeus saada pelata jääkiekkoa ammatikseen, Lauridsen sanoo.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021