Fokus oman pään tekemisessä torstaina - "Trendi pitää katkaista"

Yhdentoista ottelun voittoputki tuntuu enää kaukaiselta muistolta, kun neljästä viime pelistä on tullut tappio. Tiistain suoritus kotikaukalossa oli vaisu ja erityisesti puolustuspeli halutaan saada tiiviimmäksi torstaina, jolloin vieraaksi saapuu Sibir Novosibirsk.

-Nyt trendi on toiseen suuntaa ja se vain pitää katkaista. Uskon, että kovalla työnteolla ja yhdessä tekemisellä pystymme siihen. En näe mitään estettä sille, että emme voisi voittaa jo huomenna, Markus Hännikäinen painottaa.

Jokerit on antanut viime peleissä vastustaijlle liian helposti maalipaikkoja, joista on myös jouduttu maksamaan hintaa kovalla prosentilla. Valmentaja Pekka Kangasalusta korostaa asennoitumisen merkitystä puolustuspeliin; nyt ajatus on monesti harhaillut liian nopeasti hyökkäyssuuntaan ja vastustaja on päässyt rokottamaan.

Yllä olevalta videolta kuulet joukkueen tuoreet kuulumiset Hännikäiseltä ja Kangasalustalta.

Jokerit ja Sibir Novosibirsk kohtaavat Hartwall Arenassa torstaina klo 18.30. Liput matsiin myy Ticketmaster. Tervetuloa paikan päälle nauttimaan Euroopan parhaasta lätkästä ja kannustamaan Jokerit voittoon!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2021/2022