Fanit poseerasivat maailmanmestareiden kanssa

Kuvat: Mikko Taipale

Torstaina helteiden keskellä Hartwall Arenaan kokoontui sankoin joukoin Jokereiden ja Leijonien kannattajia. Maailmanmestarit Marko Anttila, Mikko Lehtonen ja Veli-Matti Savinainen pääsivät poseeraamaan innokkaiden fanien kanssa yhteiskuvissa.

Jokeripelaajat saapuivat paikalle kultamitalit kaulassa ja Jääkiekkoliitto oli ystävällisesti lainannut myös MM-voittopokaalin tapahtumaan. Kannattajat pääsivät onnittelemaan sankareita ja ottamaan kuvia heidän kanssaan. Ilta sujui erinomaisesti hymyt huulilla.

Yltä voit katsoa kuvia tapahtumasta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin