Eteläpääty ry

Eteläpääty ry on vuonna 2008 perustettu Helsingin Jokereiden virallinen kannattajayhdistys. Yhdistys jatkaa vuonna 2000 perustetun JF-Club ry:n työtä Jokereiden kannatuskulttuurin eteen.

Eteläpääty ry

Eteläpääty ry:n jäseneksi voi liittyä kuka tahansa jokerikannattaja iästä, kausikorttipaikasta tai asuinpaikkakunnasta riippumatta. Meitä yhdistää yhteinen suosikkiseura – Helsingin Jokerit. Yhdistys haluaakin tarjota mahdollisuuden Jokereiden tukemiseen yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa. Teemme aktiivisesti rakentavaa yhteistyötä myös Jokereiden kanssa.

Eteläpääty ry:n toiminnan tärkeimpänä osa-alueena on tarjota Hartwall Arenan kannattajakatsomolle parhaat mahdollisuudet Jokereiden tukemiseen. Tästä huolimatta Arenan Eteläpääty-katsomo ei ole sama asia kuin Eteläpääty ry. Kausikortti Eteläpäätyyn ei tee kenestäkään automaattisesti Eteläpääty ry:n jäsentä, eikä kausikortti muihin katsomoihin estä ketään liittymästä Eteläpääty-yhdistykseen.

Eteläpääty ry:n viestintäkanavien ja sosiaalisen median kautta jokaisen jäsenen on helppo olla aktiivisesti toiminnassa mukana. Kehitysideoita ja uusia ajatuksia otetaan aina mielellään vastaan. Yhdistyksellä on Hartwall Arenalla fanitiski #91 Storen vieressä, katsomon 105 kohdalla. Fanitiskillä voit käydä esimerkiksi ostamassa Eteläpääty-tuotteita ja keskustelemassa yhdistyksen toimihenkilöiden kanssa päivän pelistä tai vaikkapa Jokereiden katsomokulttuurista.

Jäsenmaksutuotot käytetään Jokereiden tukemiseen. Järjestämme esimerkiksi matkoja Jokereiden vieraspeleihin niin Suomessa kuin ulkomailla, hankimme heilutuslippuja, autamme tifo-kustannuksissa, tarjoamme kannattajille laajalla valikoimalla Eteläpääty-tuotteita ja järjestämme erilaisia tapahtumia.

Vierasmatkoilla sekä tapahtumissa tutustuu helposti muihin kannattajiin ja juttuseuraa löytyy varmasti aina. Näissä merkeissä ovat alkaneet myös lukemattomat ystävyys- ja parisuhteet. Yhteisöllisyys onkin Jokereiden kannatustoiminnassa erittäin tärkeässä roolissa. Tervetuloa siis mukaan!

Tutustu verkossa yhdistyksen toimintaan ja liity jäseneksi:

www.etelapaaty.fi

www.facebook.com/Etelapaaty

www.twitter.com/Etelapaaty