"Eteläpääty paisuu kuin pullataikina" - Fanit odottavat hienoa kautta

Jokerikannattajat matkustivat isolla joukolla keskiviikkona Valkeakoskelle. Jututimme Eteläpäädyn hallituksen tuoretta jäsentä Veli-Pekka Karvista sekä hänen tytärtään Millaa. Molemmat odottavat upeaa kautta.

-Minulla on sellainen kutina, että meillä on kaikkien aikojen KHL-jengi tällä kaudella. Kaikki muutkin ovat olleet vähän sitä mieltä, että nyt, tällä kaudella..., Veli-Pekka Karvinen sanoi.

-Ja Eteläpääty paisuu kuin pullataikina. Siellä on varmasti kunnon meininkiä ja toivottavasti sellaisetkin, jotka eivät siellä ole vielä olleet, tulevat kokeilemaan, hän jatkoi.

Katso haastattelu yllä olevalta videolta.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin