Eronen halusi takaisin kotiin - "Urheilullisesti paras vaihtoehto"

Teemu Eronen palaa viiden vuoden tauon jälkeen Jokereihin. Isoja kehitysaskeleita ottanut puolustaja haluaa ottaa helsinkiläisryhmän kovassa pakistossa merkittävän roolin tulevalla kaudella.

Eronen nousi Jokereiden junioreista miesten peleihin kymmenisen vuotta sitten ja lähti maailmalle viisi vuotta sitten. Kahden KHL-vuoden jälkeen edessä oli paluu SM-liigaan, jossa hän edusti kolmen kauden ajan HIFK:ta. Etenkin tämä kausi oli puolustajalta vahva, sillä hän sai paljon vastuuta ja teki myös tulosta. Samalla hänestä tuli Euro Hockey Tourilla maajoukkueen vakionimiä. Taistelu MM-kisapaikasta on edelleen voimissaan.

Jokereissa Eronen ei siis ole vielä KHL:ää pelannut, joten paljon on ehtinyt tapahtua viiden viime vuoden aikana. Silti paluu kotiin tuntuu hyvältä.

-Jokerit oli tosi kiinnostunut ja hetken kypsyttelin ajatusta paluusta. Puntaroin tätä urheilullisten asioiden kautta ja koin, että tämä oli ehdottomasti paras vaihtoehto. Täällä on oikein hyvä mahdollisuus menestyä ja se motivoi, Eronen kertoi.

Katso puolustajan koko haastattelu yltä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019