Eronen: Ei anneta Pululle vetopaikkoja läheltä

Jokerit jatkaa kotipelejä perjantaina, kun vieraaksi saapuu Dinamo Minsk. Vastustajan riveissä pelaava Teemu Pulkkinen on tuttu kasvo etenkin Teemu Eroselle. Jokereilla on yksinkertainen pelisuunnitelma vaarallisen hyökkääjän varalle.

Eronen ja Pulkkinen edustivat Jokereita samanaikaisesti kevääseen 2013 asti, kunnes jälkimmäinen lähti maailmalle ja ensimmäinenkin vuotta myöhemmin. Vastakkain he pelasivat ensimmäisen kerran muutaman viikko sitten Minskissä, kun Jokerit koki 0-5-rökäletappion. Pulkkinen teki ottelussa kaksi maalia ja helsinkiläisille jäi paljon parannettavaa. Sittemmin kurssi on kääntynyt, mutta kalavelkoja on paljon maksettavana valkovenäläisjoukkueelle.

-Pululla oli hyvä itseluottamus ja buugi päällä siellä. Yritetään saada hänet laukomaan kaukaa tai ettei pääse vetämään ollenkaan, Eronen suunnitteli.

-Lähdetään edellisestä kohtaamisesta parantamaan ja yritetään laittaa numerot toisinpäin.

Katso koko haastattelu yltä.

Jokerit ja Dinamo kohtaavat Hartwall Arenassa perjantaina klo 18.30. SuperWeek-matsiin hankit 4 lippua 44 eurolla Ticketmasterin verkkosivuilta. Jokerit hakee pelissä jo viidettä peräkkäistä voittoaan.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020