Epäonnekas vuosi antaa Pihlströmille lisää virtaa

Antti Pihlströmin kausi alkoi erinomaisesti, mutta joulukuussa sekä pudotuspeleissä tulleet vammat pitivät hänet pois kaukalosta pitkiä aikoja. Ensi kaudelle hyökkääjällä riittää virtaa.

Pihlström pelasi alkukauden erinomaisesti samassa ketjussa Marko Anttilan ja Mika Niemen kanssa. Yhteispeli toimi, ketju hoiti puolustusvelvoitteensa moitteetta ja pystyi myös tekemään tulosta hyökkäyspäässä. Joulukuussa tullut vamma kuitenkin päätti Pihlströmin pelit runkosarjan osalta. Hän palasi kaukaloon playoffsien toisella kierroksella, mutta jälleen kerran epäonni puuttui peliin: Pihlströmin kausi päättyi toisessa pelissä tulleeseen loukkaantumiseen.

-Olihan se aika rankkaa. Kun juuri on parantunut pitkästä vammasta, tulee seuraava. Hetki meni miettiessä, että mitähän tässä nyt tekee, Pihlström kertoo.

-Mutta nopeasti päästiin kuntoon ja nyt pystyy jo jotain tekemäänkin. Kohta pääsee treenaamaan ja valmistautumaan ensi kautta varten.

Hyökkääjän haastattelun voit katsoa yllä olevalta videolta. Pihlström solmi Jokereiden kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen viime viikolla.

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019