Ennätyksellinen kotiputki alkaa - 7 peliä 2 viikkoon

Jokerit pelaa kahden seuraavan viikon aikana ennätykselliset seitsemän kotiottelua peräjälkeen. Tahti on tiivis, mutta joukkue on valmis kovaan haasteeseen! Seitsemän pelin jälkeen edessä on vielä runkosarjan helmi: ulkoilmaottelu SKA Pietaria vastaan.

Päävalmentaja Jukka Jalonen uskoo Jokereiden yltävän voittoihin tiukasta tahdista huolimatta: ”Olympialaisista johtuen otteluohjelma on poikkeuksellisen kiivas ja tämä asettaa uudenlaisia haasteita joukkueelle. Hienosta kotiyleisöstä saamme lisää energiaa ja pystymme varmasti pelaamaan aktiivista ja voittavaa jääkiekkoa kuten tähänkin asti. Hienoa, että voimme kohdata haasteen kotiyleisön edessä.”

Joukkueen nuori hyökkääjätähti Eeli Tolvanen aikoo ottaa superviikosta kaiken irti: ”KHL:ään ei ole lähdetty himmailemaan, joten otan peliputken positiivisena haasteena. Mahtavaa jatkaa kautta maajoukkuepelien jälkeen tutussa Hartwall Arenassa, jossa fanien tuki on ollut loistavaa.”

Superviikot tarjoaa uusille ja vanhoille Jokerit-faneille mahdollisuuden nähdä Eeli Tolvanen ja muut maalikoneet tositoimissa kotiareenalla kahden viikon aikana käytännössä joka toinen päivä. Näihin otteluihin kannattaa lähteä porukalla. Luvassa on kaksi tarjousta:

Rankka putki ei pääty viimeiseen kotipeliin, vaan heti perään lauantaina 2.12.2017 Jokerit kohtaa vielä SKA Pietarin Kaisaniemen kentällä historiallisessa ulkoilmapelissä. KHL Ice Challenge vie jääkiekon juurilleen Kaisaniemen lahden kupeeseen ja luvassa on poikkeuksellinen jääurheilutapahtuma ainutlaatuisessa miljöössä. Liput myy Ticketmaster.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019