Halloween-ilta hallilla - katso kokoonpano

Halloween on saapunut Helsinkiin ja se näkyy monella eri tavalla Hartwall Arenalla torstai-iltana, kun Jokerit kohtaa Lokomotiv Jaroslavlin. Tervetuloa viettämään hyytävän jännittävää iltaa!

Jokerit lähtee illan otteluun läntisen konferenssin seitsemänneltä sijalta. Kolmen otteluun vieraskiertueelta helsinkiläiset ottivat neljä pistettä kaatamalla TsSKA Moskovan ja Severstal Tsherepovetsin. Tiistaina Spartak Moskova oli kuitenkin parempi luvuin 4-2. Nyt punakeltaiset hakevat paluuta takaisin voittokantaan.

Sami Lepistö pelaa illalla 400. KHL-runkosarjaottelunsa. Lokomotivia, Lev Prahaa, Avtomobilisia ja Salavat Julajevia ennen Jokereita KHL:ssä. Puolustaja on tehnyt pelaamissaan otteluissa 45+146=191 pistettä. Lepistö toimii tänään myös joukkueen kapteenina.

Antti Pihlström palaa kokoonpanoon kolmen viikon tauon jälkeen ja ottaa paikan kolmosketjun sentterinä. Janis Kalnins on maalilla. Hyökkäyspään loukkaantumissuma otti myös osumaa, kun Peter Regin jää sivuun tämän päivän pelistä vamman vuoksi. Vammoista kärsivät edelleen myös Nicklas Jensen, Steve Moses, John Norman ja Konsta Hirvonen. Sairastumisen vuoksi ulkona on Eemeli Räsänen.

Jokerit pelaa tänään ja lauantaina erityisissä Halloween-paidoissa, jollaisia ei ole ennen nähty. Esimakua paidoista saat yllä olevasta kuvasta, mutta kokonaisuus paljastetaan vasta itse ottelussa. Paikan päälle saapuvia kannustetaan myös itse pukeutumaan Halloween-henkisesti.

Illan vastustaja Lokomotiv vaanii Jokereita viiden pisteen päässä kahdeksantena. Edessä on varmasti huikaiseva taistelu pisteistä, sillä Lokomotiv on saanut kurssinsa käännettyä viime viikkojen aikana ja tehnyt myös merkittäviä pelaajahankintoja, kun hyökkääjä Magnus Pääjärvi ja puolustaja Andrei Markov liittyivät joukkueen vahvuuteen. Lisää Lokomotivin tilanteesta voit lukea täältä.

Illan ottelu alkaa klo 18.30. Liput hankit Ticketmasterin verkkosivuilta tai hallilta ennen peliä. Ovet aukeavat klo 17.00.

Jokereiden kokoonpano:

19 Veli-Matti Savinainen - 27 Petri Kontiola - 25 Henrik Haapala
80 Saku Mäenalanen - 21 Brian O'Neill (A) - 48 Henri Ikonen
6 Jesse Joensuu - 41 Antti Pihlström - 12 Marko Anttila (A)
9 Ahti Oksanen - 22 Mika Niemi - 72 Aleksi Halme

44 Mikko Lehtonen - 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv - 18 Sami Lepistö (C)
42 Teemu Eronen - 4 Tommi Kivistö
7 Oliver Lauridsen

98 Janis Kalnins (31 Antti Niemi)

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020