Eka

Joo, joo. Tiedetään. Oli harkkapeli. Kausi on pitkä. Ei voi päätellä mitään. Pitkä matka edessä. Ihan kaikkea. Tiedetään, tiedetään.

Mutta silti. Oli se hieno. Ensimmäinen KHL-peli ikinä. Kyllä siinä oli juhlan tuntua. Suuren urheilujuhlan tuntua, niin kuin tapana on sanoa.

Ja Vladivostok. Tarunhehkuinen paikka, jonne johtaa legendaarinen Trans-Siperian junareitti. Kuinka monta matkakertomusta siitäkin on tullut luettua! Haaveiden listassa on ollut jo pitkään junamatka Vladivostokiin. Ehkä matsireissu?

Trio Areenan parkkipaikka oli aivan täynnä saapuessamme tonteille. Kiertelimme lähikatuja tuloksetta, kunnes lopulta löysimme kuin sattumalta paikan aivan hallin läheisyydestä. Halli oli aivan täynnä ja tunnelma oli todellakin katossa. Eteläpääty piti tuttua meteliä ja kannusti kuin parhaimmassakin finaalipelissä. Aika ajoin koko halli yhtyi hurjaan kannustukseen. Voitte vain kuvitella miten hieno saundi syntyy Trion areenan kaltaisessa perinteisessä jäähallissa.

Joukkueesta huokui innostus uutta kautta ja uutta sarjaa kohtaan. Peli ei todellakaan ollut mikään harjoituskauden höntsäily vaan Matsi isolla M.lla. Se oli ilo kokea.

Ei näitä blogeja mainostarkoituksessa kirjoiteta vaan rakkaudesta Jokereihin. Silti sanon nyt: hanki kausikortti. Tulossa on kausi, joka kannattaa kokea – vaikka Jokerit ei olisi se ykkösvaihtoehto. On legendaarista, kun jotain tehdään ensimmäistä kertaa. Jokainen päivä ja jokainen peli ja jokainen uusi vastustaja ja jokainen vaihto on kirjoitusta suomalaisen jääkiekon historiaan.  

Sillä 7.8.2014 Tikkurilassa koettiin hetkiä, jotka eivät unohdu. Kiitos Jokerit!

#5-2