Ei enää kohellusta, vaan KHL-lätkää! – Jokerit Podcastin haastattelussa Lauri Marjamäki, Teemu Pulkkinen ja Antti-Jussi Niemi

Valmennuskin voi nostaa kättä pystyyn, sanoo Lauri Marjamäki uuden Jokerit Podcastin toisessa jaksossa. Hän tarkoittaa sitä, että kahdessa ensimmäisessä ottelussa tulleet tappiot tulivat pelillä, jonka hän kuvailee näyttäneen ”kohellukselta”.

Kuuntele toinen jakso Suplasta täältä.

Ei ollut joukkue vielä valmis taktisesti.

Joka saralla on tekemistä.

Marjamäki ei kuitenkaan ole epätoivoinen.

Joukkueessa on halua, viime peleissä se vaan suuntautui vääriin asioihin. Meillä on hyvä ryhmä.

Illan kotiottelusta Marjamäki odottaa paitsi oman joukkueen tasonnostoa, myös erittäin vakuuttavasti pelaavaa vastustajaa.

Traktor oli jo viime kaudella hyvä, ja mielestäni se on vahvistunut eniten kaikista joukkueista kesän aikana.

Joukkueen numero 6 on Jokerikasvatti Teemu Pulkkinen, joka muistetaan viime keväänä ärsyttävän tehokkaista otteista pudotuspeleissä Jokerit pudottaneen Lokomotiv Jaroslavlin riveistä.

Hän on erittäin hyvässä iskussa, Marjamäki kehuu.

Vähänkin kun antaa Pulkkiselle tilaa, niin hän ampuu hanakasti.

Teemu Pulkkinen on myös Jokerien podcastin vieraana.Vanhaan kotikaukaloonsa palaavalta hyökkääjältä kysytään, mitä hän muistaa ensimmäisestä edustusjoukkueen ottelusta 13 vuoden takaa, kun ikää oli vain 16 vuotta?

Entä mikä oli ketjun Teemu Pulkkinen – Antti Kerälä -Janne Lahti -ketjun salaisuus?

Pulkkinen kommentoi myös huhuja siitä, että jatkaa uraansa ulkomailla, koska hänellä olisi huhujen mukaan välirikko Jokereihin?

Jokerit Podcastissa kuullaan myös ensimmäiset asiantuntija-analyysit: discovery+:n KHL-televisiointien asiantuntija, Jokerien puolustajalegenda Antti-Jussi Niemi kommentoi Jokerien uutta joukkuetta, ensimmäisiä otteluja – ja kertoo lisäksi Isäntä-lempinimensä taustan. 

Mutta salliiko hän Petteri Lindbohmia kutsuttavan Isännäksi ihan peliesitysten perusteella?

Jokerit Podcastin toimittaa Pasi Kostiainen