Dinamo Minsk vastassa playoffs-avauksessa!

Runkosarjan viimeinen kierros toi Jokereiden avausvastustajaksi pudotuspeleissä Dinamo Minskin. Luvassa on kiihkeä ottelusarja!

Jokerit sijoittui runkosarjassa läntisen konferenssin neljänneksi ja Dinamo viidenneksi. Konferenssin puolivälierät alkavat Hartwall Arenassa perjantaina ja lauantaina. Tämän jälkeen kaksi seuraavaa ottelua pelataan Minskissä. Neljällä voitolla etenee seuraavalle kierrokselle. Tarvittaessa viides ja seitsemäs ottelu pelataan Helsingissä, kuudes Minskissä.

Jokerit ja Dinamo kohtasivat runkosarjassa viisi kertaa. Jokerit voitti varsinaisella peliajalla kolme kamppailua, Dinamo kerran jatkoajalla ja viimeisimmän viime viikolla pelatun ottelun kotonaan lukemin 3-1. Runkosarjassa erityisesti Dinamon ylivoima oli huipputehokasta, KHL:n toiseksi parasta.

Valkovenäläisjoukkueella on terävä kärki hyökkäyksessään. Sen pohjoisamerikkalaispelaajat Jonathan Cheechoo, Matt Ellison, Charles Linglet, Ryan Vesce ja Paul Szczechura sekä puolustaja Nick Bailen ovat KHL:n eliittipelaajia, jotka voivat ratkaista ottelun kuin ottelun tilaa saadessaan. Lisäksi joukkueen runkopelaajat ovat Valko-Venäjän maajoukkuemiehiä, jotka ovat tottuneet pelaamaan arvokisoissa kovissa paikoissa. Joukkueen maalia vartioinee norjalaistorjuja Lars Haugen.

Kahteen ensimmäiseen Jokereiden kotiotteluun liput voi hankkia Lippupisteen nettisivuilta tai muista myyntikanavista. Tervetuloa aloittamaan kiekkokauden huipennus Hartwall Arenalle!

Key Official Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019