JIPP info

Jokerit Hockey Club on aloittanut kansainvälisen vientiohjelman JIPP:n (Jokerit International Partner Project), jonka tarkoituksena on luoda yrityksille kaupallisia mahdollisuuksia sekä Venäjällä että Kiinassa. Rakennamme siltoja suomalaisten yritysten ja kansainvälisten kumppaneiden välille. Yhteistyön ansiosta monet kumppaneistamme ovat jo saaneet avattua uusia myyntimahdollisuuksia ja ehtineet lyödä kauppoja lukkoon. Mm. Vepe Oy toimitti kansainvälisen jääkiekkoliiton standardit täyttävän turvakaukalon Pekingiin areenalle jossa Kunlun Redstar pelaa kotiottelunsa.

JIPP Kumppanit

Jokerit Hockey Club Oy on käynnistänyt projektin, joka avaa uusia yritysmahdollisuuksia Kiinaan.

Projektin kulmakivi on vuoden 2022 talviolympialaiset, jotka järjestetään Pekingissä - Helsingin ystävyyskaupungissa. 300 miljoonaa kiinalaisen kiinnostus talviurheiluun ja tietysti jääkiekkoon sekä 2000 jäähallin rakentaminen seuraavan noin neljän vuoden aikana antaa hyvän ponnahduslaudan viedä suomalaista osaamista Kiinaan! Tekemällä tiiviisti yhteistyötä myös Finpron ja Beautiful Beijing projektin kanssa on Jokereilla parhaat mahdollisuudet auttaa suomalaisia yrityksiä paikan päällä.

Forwards in China – seminaari pidettiin Hartwall Arenalla, Niemi Centerissä 11.1.2018. Seminaariin oli kiinnitetty nimekäs puhujalista. Jokereiden yhteistyökumppanien ja Suomen ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Kai Mykkäsen ohella tapahtumassa puhuivat muun muassa Kunlunin hallituksen puheenjohtaja ja entinen Aasian kehityspankin varapääjohtaja Zhao Xiaoyu sekä valioliigaseura Aston Villan Aasian toimintojen kehitysjohtaja Rongtian He.

Contact

Miika Haapala, Account Manager, International Partnerships

miika.haapala@jokerit.com
+358 40 779 6906