Bauer Hockey pitkällä sopimuksella Jokereiden päävarustekumppaniksi

Jokerit Hockey Club Oy ja Helsingin Jokerit ry ovat solmineet viiden vuoden mittaisen yhteistyösopimuksen varustetoimittaja Bauer Hockeyn kanssa. Bauerista tulee näin yksi Jokereiden pääyhteistyökumppaneista ja tärkein varustetoimittaja.

Jokereiden ja Bauerin sopimus käsittää sekä KHL-joukkueen että seuran kaikki juniorijoukkueet U20-nuorista pienimpiin U7-junioreihin asti. Helsinkiläisseura haluaa yhteistyössä Bauerin kanssa tarjota kaikille pelaajilleen erinomaiset edellytykset menestykseen ja kehitykseen sekä entisestään vahvistaa Jokereiden pelaajapolkua.

-Olemme Jokereissa äärimmäisen iloisia, että Bauer toimii tulevina vuosina tärkeimpänä varustekumppaninamme, sanoo Jokereiden kaupallinen johtaja Mika-Pekka Miettinen.

-Bauerin perinteet ja työ jääkiekon parissa ovat kaikkien lajia seuraavien tiedossa. On hienoa, että meillä on nyt Jokereissa mahdollisuus hyödyntää tätä huipputeknologiaa ja tietotaitoa sekä KHL-joukkueessamme että tuiki tärkeässä ja viime vuosina hienoja kehitysaskeleita ottaneessa juniorityössämme, Miettinen jatkaa.

Vuonna 1927 perustettu Bauer Hockey on maailman johtava jääkiekkovarusteiden valmistaja ja suunnittelija, jonka innovaatiot ovat jo vuosien ajan edistäneet lajin kehitystä. Bauerin valikoimasta löytyvät kaikki jääkiekkoon tarvittavat varusteet ja yhtiö tuo vuodesta toiseen markkinoille lajin kärkituotteet.

- Etsimme koko ajan uusia tapoja parantaa pelaajien turvallisuutta sekä suorituskykyä jäällä. Esimerkiksi luistimemme muuttuvat merkittävästi ensi kaudella, mikä mahdollistaa omaan luistelutyyliin sopivien luistimien valitsemisen kolmen eri istuvuuden väliltä, toteaa Bauerin Suomen-johtaja Jarkko Haikala.

-Olemme erittäin innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä Jokereiden kanssa. Jokerit on Suomen johtava jääkiekko-organisaatio ja haluamme olla mukana tukemassa seuran matkaa KHL:n mestariksi, hän kertoo. 

-Jokereiden laadukas juniorityö on meille myös todella tärkeää, sillä pyrimme globaalisti kasvattamaan lajin suosiota. Haluamme tuoda näkemyksiämme koko juniorikenttään auttamalla pelaajia ja vanhempia valitsemaan oikean kokoiset ja omaan pelityyliin sopivat varusteet, jotta pelaamisesta tulisi mahdollisimman vaivatonta, Haikala päättää.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020