B-nuorten mestarit juhlatunnelmissa - "Uskomaton fiilis"

Jokerit voitti B-nuorten SM-kultaa huikean taistelun jälkeen Kärppiä vastaan. Päävalmentaja Mika Niskanen, maalivahti Sebastian Katajainen ja ratkaisumaalin tehnyt puolustaja Lauri Toikka kertovat viimeisen kamppailun käänteistä.

Ilo oli ylimmillään, kun Toikka sivalsi jatkoerässä ratkaisun helsinkiläisille. Pelaajat ylistivät joukkueen yhteishenkeä ja peräänantamattomuutta. Kärpät nousi finaalissa kahden maalin takaa rinnalle, mutta Jokerit ei lamaantunut ja onnistui kaivamaan vielä yhden lisävaihteen jatkoerään.

-Fiilis on ihan uskomaton, että saa tuollaisen joukkueen takana pelata. Siinä on itsekin helppo pelata, maalivahti Katajainen tunnelmoi.

-Mestaruus ratkesi Lauri Toikkaan ja hänen uskomattomaan ja hienoon maaliinsa. Uskottiin jokerilogoon rinnassa ja sitä kautta voitto tuli, hän jatkoi.

Toikka iski maalinsa röyhkeän nousun päätteeksi, kun jatkoerä oli ehtinyt vanheta pari minuuttia. Puolustajalle osuma oli pudotuspelien ensimmäinen ja tuli täydelliseen paikkaan.

-Tässä joukkueessa on vitsin hyvä joukkuehenki ja on tehty hyvin hommia yhdessä. Hyvin taistelimme loppuun asti ja luotimme toisiimme, Toikka fiilisteli.

Katso koko video yltä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020