Avtomobilist vahvempi maanantaina – ”Ei ollut meidän päivä”

Jokerit ei onnistunut kampeamaan kahta pistettä maanantain pelistä Avtomobilistia vastaan. Kotijoukkue oli vahvempi liki koko kamppailun.

Avtomobilist – Jokerit 2-0 (1-0, 0-0, 1-0) (Tilastot KHL.ru)

Jokerit vei sunnuntain ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen 3-2, mutta maanantaina joukkue ei yltänyt sille tasolle, joilla voittoja KHL:ssä raavitaan. Avtomobilist näytti toipuneen edellispäivän rasituksista paremmin ja oli joukkueista aktiivisempi.

Kotijoukkue otti johdon avauserässä Georgi Belusovin osumalla ja piti asemansa loppuun asti. Toinen maali nähtiin ylivoimalla vasta kolmannen erän lopussa, kun Peter Holland iski kiekon reppuun. Janis Kalnins oli takaiskuista huolimatta Jokereiden hahmo ja pysäytti 30 laukausta illan aikana.

Kolmas erä oli Jokereilta illan paras, mutta maaleja ei tällä kertaa nähty edes lopussa hyvistä paikoista huolimatta. Viime peleissä hyvin toiminut ylivoimapeli oli sekin maanantaina vaisua. Toisen kerran tämän kauden aikana punakeltaiset jäivät ilman osumaa.

-Tuntui, että tänään olimme potkun perässä vähän koko pelin. Tietenkin alivoimat söivät viimeisetkin energiamme. Ei ollut tänään meidän päivä, päävalmentaja Lauri Marjamäki niputti.

-Peräkkäisinä päivinä pelattiin ja väliaika yritettiin hoitaa mahdollisimman hyvin. Jotain meidän olisi pitänyt tehdä paremmin. Emme olleet parhaimmillamme, ja sitä se olisi vaatinut, jos meinataan voittaa, hän jatkoi.

Jokerit jatkaa neljän pelin vieraskiertuetta seuraavaksi Nizhnekamskissa, jossa pelataan keskiviikkona.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021