Armoton pelitahti jatkuu - "Voitot auttavat jaksamaan"

Joukkue suuntaa sunnuntaina kohti Jaroslavlia, jossa pelataan maanantaina. KHL:n ottelutahti on armoton, sillä pelejä on käytännössä joka toinen päivä. Brian O'Neill kertoo, kuinka hyvät tulokset auttavat pelaajia jaksamaan paremmin tiiviin tahdin keskellä. Janne Juvosen kanssa puhutaan rankkarien torjumisesta.

Jokerit pelasi tällä viikolla kolme kotiottelua, joista tuli täydet kuusi sarjapistettä. Levolle ei kuitenkaan ole aikaa, sillä jo maanantaina kiekko putoaa jäähän Jaroslavlissa Lokomotivin vieraana. Perään keskiviikkona edessä on ottelu Nizhni Novgorodissa Torpedoa vastaan.

-Kahdesta seuraavasta pelistä tulee vaikeita, mutta sitten saamme pienen huilin. Juuri nyt energiaa on ihan hyvin, koska olemme voittaneet pelejä. Voitot helpottavat aina tällaisessa tilanteessa, O'Neill kertoo.

Juvonen torjui torstain ja lauantain otteluissa yhteensä yhdeksän vastustajan yritystä voittomaalikilpailuissa. Hän oli tärkeiden pisteiden takuumies.

Katso yltä O'Neillin ja Juvosen haastattelut kokonaisuudessaan.

Jokerit ja Lokomotiv kohtaavat maanantaina Jaroslavlissa klo 19.30 Suomen aikaa. Suoraa lähetystä voit seurata discovery+-palvelun kautta.