Arki on alkanut - "Ei voi vajota liian syvälle tai leijua"

Jokerit lähtee kääntämään kahta peräkkäistä tappiota takaisin voitoiksi, kun torstaina vastassa on Slovan Bratislava. Jesse Joensuu korostaa luottamusta omaan tekemiseen.

Perjantaina Avtomobilistille ja tiistaina Dinamo Riialle kärsityt tappiot, eivät ole tulleet huonoilla suorituksilla, mutta pieniin yksityiskohtiin tarvitaan parannusta. Jokerit napsi kahdeksasta ensimmäisestä pelistä seitsemän voittoa ja yhtä vaille täydet pisteet. Kurssi halutaan kääntää nopeasti, mutta on tärkeää nähdä myös iso kuva pitkän kauden aikana.

-Mikään joukkue ei kulje voitosta voittoon. Nyt on alkanut se KHL:n arki ja tosi monta peliä on jäljellä. Ei voi upota liian syvälle tai leijua liikaa, menivät pelit sitten hyvin tai huonosti, Joensuu sanoo.

Katso hyökkääjän koko haastattelu yltä.

Jokerit kohtaa Slovanin torstaina klo 19.30 Suomen aikaa alkavassa ottelussa. Viasat ja Viaplay näyttävät matsin suorana lähetyksenä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin