Anttilalla kiireinen vuosi - "Mukava nyt vähän hengähtää"

Maailmanmestaruuden jälkeen Marko Anttilaa on viety joka suuntaan, mutta kaukalossa esitykset olivat jokerinutussa jälleen vahvoja. Nyt iso mies saa hetken levätä ennen uuden urakan alkua.

Anttilan kausi oli joukkueen tapaan nousujohteinen ja päättyi lopulta omaan yhden kauden piste-ennätykseen KHL-kaukaloissa. Runkosarjassa hyökkääjä teki 61 kamppailussa 11+7=18 pistettä. Anttilan arvo joukkueelle näkyy niin monessa muussakin asiassa kuin tehopisteissä, että voidaan puhua kokonaisuutena Jokereille äärimmäisen tärkeästä pelaajasta.

Maailmanmestaruus nosti Lempäälän jätin koko kansan rakastamaksi Mörköksi, joka vieraili kauden aikana tiuhaan erilaisissa tilaisuuksissa kaukalon ulkopuolella. Valinnat Vuoden jääkiekkoilijaksi ja Pääkaupunkiseudun vuoden urheilijaksi vain lisäsivät tähtiloistoa.

Kaiken keskellä Anttila pystyi ihailtavalla tavalla keskittymään leipätyöhönsä ja nostamaan tasoaan. Monena vuotena maajoukkueen matkassa pitkälle kevääseen ollut hyökkääjä on nyt uudenlaisessa tilanteessa, kun kalenteri ei olekaan täyteen buukattu.

-Ehkä se syksyllä vähän väsyttikin, koska kesä ja alkusyksy olivat aika haipakkaa, Anttila myöntää.

-Jos katsoo pidempää aikaväliä, niin monena keväänä on oltu maajoukkueen mukana pitkään. Mukava ehkä vähän hengähtää tässä ja päästä sitten treenaamaan pidemmän kesän tällä kertaa. Tulee ihan hyvään saumaan, hän miettii.

Katso koko haastattelu yltä.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2019/2020